välkomna

Efter dagen som varit så känner jag så stor kärlek till min folkhögskola här i Tomelilla. Är verkligen den bästa folkhögskola är så himla, himla, himla nöjd över mitt val, och att jag kom in! Jag får gå till en plats varje morgon som jag älskar och stormtrivs på. Lärarna är verkligen riktigt bra och väldigt snälla. Det är väldigt bra undervisning här på unikum konstskola man får mycket hjälp och att man hjälper varandra. Det blir som en familj.

Vi gör spännande grejor tillsammans vi åker på utflytt titta på konst. Lektionerna är super bra undervisning är stort plus får den trevliga människor och grymma lärare. Vi har haft en utställning på biblioteket här i Tomelilla kom väldigt mycket folk. de bryr sig om sina elever.

Vi har fått hålla på med akvarell akvarell är en målningsteknik där färgen läggs på i transparenta skikt på ett tjockt, lätt sugande papper.    Vi fick använde. Bomull filtar Vi fick bestämma oss för vilken känsla vi skulle jobba med jag valde att göra blandad känsla. man använder en smal nål typ som en penna sen tar man en bit av bomull sticker ner det med stora nålen i bomull  filten så  att det fastnar.   Jag gjorde även en mobilväska två stycken blev riktigt nöjd med den. Vi har samlat in alla bomull filtar vi sätta fast dom så det blir som en stort täcke vi ska sätta upp det så att folk kan se vad vi håller på med. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>