Tobias Karlsson

Tack vare en inbjudan från Ung SLUSS fick vi idag möjlighet att lyssna på en gripande och rolig föreläsning av den kände dansaren Tobias Karlsson.

Livet – Inte alltid en dans på rosor, handlar om Tobias uppväxt och hans väg mot sina mål. Vi fick följa Tobias från barndomen, genom skolan med mobbning tills han kom ut som homosexuell och blev en känd dansare. Föreläsningen är så mycket mer än en tråkig berättelse, Tobias är en fantastisk aktör som spelar på hela sitt register av gester, ord och konstpauser för att trollbinda oss, sin publik.

Att tro på sina mål och att alltid sikta mot dem är ett viktigt budskap från Tobias, men också hur viktigt det är att vi alla stöttar andra som kan ha det svårt. Han berättar om hur ett litet leende eller ett ord kan göra stor skillnad för någon annan i vår omgivning.

- Tro på dig själv och stötta andra, det är budskapet vi fick med oss hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>