Verksamhetsansvarig/socionom

Föräldraleighetsvikariat från mars 2018 t o m augusti 2019

Vi söker dig som vill arbeta med våra tre utbildningar för personer med funktionsnedsättningar med tillhörande internat. Du ansvarar för planering av verksamhet tillsammans med personal, rekrytering av deltagare och uppföljning av deltagarnas skolgång. I ditt arbete ingår att vara arbets- ledare för personalgrupperna, schemaläggning, budget och arbetsmiljö. Du ingår i vår ledningsgrupp.

Du bör ha erfarenhet av arbete med ungdomar/vuxna med funktionsnedsättning samt arbetsledning. För tjänsten krävs ledaregenskaper, väl utvecklad samarbetsförmåga, flexibilitet och smidighet i möte med människor. Du bör ha god kunskap om de lagar som är kopplade till åtgärder/stöd för dessa grupper. Du har socionomexamen eller likvärdig utbildning.

Rektor Jeanette Ranelycke, 0417-280 03, jeanette.ranelycke@osterlen.fhsk.se
Verksamhetsansvarig Linda Nilsson, 0417- 280 04, linda.nilsson@osterlen.fhsk.se

Ansökan med löneanspråk oss tillhanda senast 25 november 2017, mejla ansökan till kansli@osterlen.fhsk.se

Här finns annonsen i Platsbanken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>