Vill du svara på några frågor?

I höst planerar Österlens Folkhögskola i Tomelilla på Österlen att starta kursen Guide Ekoturism. En distanskurs på halvfart med fokus på att utveckla, planera och genomföra riktigt bra natur- och kulturupplevelser med utgångspunkt i ekoturismens grundprinciper.

Frågorna i den här enkäten riktar sig mot dig som är intresserad av att gå kursen, arbetar med turismfrågor eller driver en turismverksamhet. Vi är angelägna om att få in era synpunkter för att spetsa kursinnehållet så det motsvarar era förväntningar och önskemål.

Vi vill att du som går kursen antingen har en idé som du vill förverkliga eller redan har någon form av verksamhet som du vill utveckla. Du kanske är väldigt duktig på att skåda rovfåglar eller att hitta och berätta om fossiler. Kanske driver du ett boende och vill använda din närmiljö för att skapa oförglömliga naturupplevelser för dina gäster. Kanske är du naturpedagog och vill utveckla din kommuns verksamhet för skoleleverna. Kursen är upplagd så att du ska kunna fortsätta driva din verksamhet parallellt med utbildningen. Kursen berättigar dig till studiestöd från CSN.

Här kan du svara på enkäten angående Guide Ekoturism

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>