Haväng

HavängVi åkte till Haväng och blev indelade i grupper. Vi skulle göra en stor mandala i sanden eller på gräset. Vi använde saker från naturen som pinnar, stenar, löv, blomblad och nypon. Vår grupp gjorde en ganska liten mandala som vi valde att kalla Solstrålen.

 

 

välkomna

Efter dagen som varit så känner jag så stor kärlek till min folkhögskola här i Tomelilla. Är verkligen den bästa folkhögskola är så himla, himla, himla nöjd över mitt val, och att jag kom in! Jag får gå till en plats varje morgon som jag älskar och stormtrivs på. Lärarna är verkligen riktigt bra och väldigt snälla. Det är väldigt bra undervisning här på unikum konstskola man får mycket hjälp och att man hjälper varandra. Det blir som en familj.

Vi gör spännande grejor tillsammans vi åker på utflytt titta på konst. Lektionerna är super bra undervisning är stort plus får den trevliga människor och grymma lärare. Vi har haft en utställning på biblioteket här i Tomelilla kom väldigt mycket folk. de bryr sig om sina elever.

Vi har fått hålla på med akvarell akvarell är en målningsteknik där färgen läggs på i transparenta skikt på ett tjockt, lätt sugande papper.    Vi fick använde. Bomull filtar Vi fick bestämma oss för vilken känsla vi skulle jobba med jag valde att göra blandad känsla. man använder en smal nål typ som en penna sen tar man en bit av bomull sticker ner det med stora nålen i bomull  filten så  att det fastnar.   Jag gjorde även en mobilväska två stycken blev riktigt nöjd med den. Vi har samlat in alla bomull filtar vi sätta fast dom så det blir som en stort täcke vi ska sätta upp det så att folk kan se vad vi håller på med. 

Citronen

På digitalbild fick vi vars en citron som vi sedan skulle fotografera i olika miljöer och vi fick använda oss av olika ljus slingor om vi ville.

Jag hittade en jättefin rosa ljusslinga med små hjärtan som jag virade runt en hel och en halv citron, sedan lade jag dem på min stol som är målad i rymdtema. När jag fotograferade var det mörkt i rummet och skenet från lamporna gjorde citronerna nästan rosa.

Tyckte jättemycket om denna uppgiften, och var jättenöjd med resultatet.

Therese Lärka