Matlagning på Österlen

Kom och utveckla ditt intresse för matlagning med lokala råvaror.

Kursen inleds måndag eftermiddag kurspresentation och föreläsning om matkultur på Österlen. Tisdag – onsdag ägnas helt åt matlagning och gemensamma måltider. Som avrundning åker vi på studiebesök hos några livsmedelsproducenter på Österlen under torsdagen.

Kvällstid finns möjlighet till utflykter eller att delta i de gemensamma aktiviteterna tillsammans med övriga sommarkursdeltagare.

Kursledare är Roger Nilsson och Linus Persson, båda med lång erfarenhet från Karlaby Krog och En Gaffel  Kort samt Ros-Marie Roth från Österlens folkhögskola.

Kursdatum
27 juni – 30 juni

Ansök senast
10 maj

Kostnader
Deltagaravgift för enkelrum samt kost 3 775 kr.
Deltagaravgift för del i dubbelrum samt kost 3 175 kr.
Deltagaravgift endast kost 1 975 kr.

Kontaktperson
Roger Nilsson
roger.nilsson@osterlen.fhsk.se

Hämta din ansökningsblankett här.