Yoga på Österlen

Vill du få mer lugn i kroppen? Vill du ha hjälp att varva ner? Då är kanske denna kurs något för dig?

Passar både män och kvinnor, nybörjare och dig med en del vana.

Genom yoga, meditation och mindfulness, vill vi ge dig verktyg och nya insikter, som kan hjälpa att minska stress och oro i din vardag samtidigt som du jobbar med din styrka och smidighet. Dagarna börjar med morgonyoga/meditation där vi också ger kunskap om andningens betydelse i våra liv genom pranayama. Du får också vetskap om chakrasystemet och yogans roll i dagens Indien. Under dagarna finns härliga utflykter på vackra Österlen planerade med strandyoga och meditation vid det mytomspunna Ale Stenar om vädret tillåter. På kvällarna finns möjlighet till samvaro och aktiviteter i gemensamma lokaler eller om du hellre föredrar tid med dig själv.

Jens Karlsson, lärare på Österlens folkhögskola ger dig nya insikter och leder dig varsamt in i yogans värld. Han undervisar i yoga genom praktisk och teoretisk kunskap från yogastudier i Indien och har lång erfarenhet av eget yogautövande bland annat med indiska guruer i Hathatraditionen.

Sussie Eriksson (Harmeher Kaur) är int. dipl. kundaliniyoga och meditationslärare genom KRI. Hon arbetar som studievägledare på Österlens folkhögskola och leder yogakurser, workshops och retreats genom Yogasun på Österlen.

Kursdatum
3 juli – 6 juli

Ansök senast
Kursen är fullsatt.

Kostnader
Deltagaravgift för enkelrum samt kost 3 775 kr.
Deltagaravgift för del i dubbelrum samt kost 3 175 kr.
Deltagaravgift endast kost 1 975 kr.

Kontaktperson
Sussie Eriksson
sussie.eriksson@osterlen.fhsk.se

Hämta din ansökningsblankett här.